Tehotenstvi po miniinterupci

Dobry den,chtela jsem se zeptat jsem 38 dni po miniinterupci ale pred 16 dny jsme mela nechraneny poh. styk. ja vim ze jsem mela dodrzovaz sestinedeli ale stalo se. davali jsme si pozor ale mozna asi ne tolik. vcera vecer jsem si delala dva testy byly tam pruhledne druhe carky dalsi jsem si delala dnes rano ale byla uz silnejsi. je mozny ze je to zbytek hcg z predminuleho tehotenstvy a nebo jsem zase tehotna? a pokud by to bylo zbytek hormonu z predesleho tehotenstvi zda by me to test ukazoval takhle den predtim slabe vecer a dalsi tyden rano silnejsi. dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte gynekologa. Potíž je v tom, že ze zákona nelze provést interrupci ženě, pokud byla interrupce ve lhůtě 6 měsíců.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: