Těhotenství po operaci beder.páteře

Dobrý den,8.4.2013 mi byla provedena mikrochirurgická over-the-top dekoprese L4/5 zleva,odstranění protruze bilaterálně.Jsem v 5 týdnu těhotenství a již nyní mám silné bolesti v bedrech.A ohledně porodu,doporučil byste spíš císařký řez?Děkuji

Odpověď odborníka:

Bolesti v bederni krajině při těhotenství jsou relativně časté a nemusí nutně znamenat další zhoršení již nemocné páteře. A nejspíše to ani není důvod k císařskému řezu. Tuto část dotazu ale určitě proberte s Vaším gynekologem. Řešení bolestí zad v těhotenství je pro řešení gynekologem společně s neurologem.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: