Těhotenství po operaci bederní páteře

Dobrý den, jsem po operaci r.2008- dekomprese,redukce a fuze L5-S1 a z rtg-Cp-napřímená lordosa,ostechondrosa C4-5 diskretně,ostatní nález v normě.Operace mi pomohla od nesnesitelných bolestí ,ale bohužel mám časté blokády které se řetězí.Chtěla bych se zeptat jaká by byla rizika v těhotenství . Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud operace proběhla v roce 2008 a nedošlo k žádným komplikacím, je jistě operovaný segment zcela stabilní a stav po operaci páteře tedy nepředstavuje pro těhotenství žádné riziko. Zvýšenou bolestivost zad v průběhu těhotenství však nelze vyloučit.

MUDr. Jiří Šrámek
MUDr. Jiří Šrámek

Specializace: Chirurgie páteře
Pracoviště: ProSpine, Německo

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Články: Kůže nemusí zežloutnout jen z virové hepatitidy
Když se řekne žloutenka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: