Těhotenství po potratu

Dobrý den, v polovině května jsem byla na revizi v 5tt. Byl to druhý potrat během 3 měsíců. Nyní zřejmě odhalena příčina potrácení (mthfr mutace 1298 homozygot), ostatní vyšetření bez problémů. Chci se zeptat, zda už je nyní vhodná doba na to zkoušet znovu těhotnět. Na hematologii jsem evidovaná a mám se na začátku těhotenství kvůli výše uvedenému nálezu ukázat. MS jsem měla od revize dvakrát, cykly 27 a 25 dní, třetí MS očekávám tak do týdne. Samzřejmě se objednám ještě ke gynekologovi na prohlídku a na požehnání:-), že můžeme zkoušet znovu, ale zajímá mě i názor dalšího odborníka. Plánuji, že bychom se v srpnu nebo září mohli začít pokoušet. Kyselinu listovou jím ve velkém. (kvůli mthfr:-). Děkuji za Váš názor. Lena

Odpověď odborníka:

dobrý den, dle mého názoru stačí 2-3 menstruace.pokud očekáváte cyklus do týdne, nechte ho proběhnout a pak můžete začít.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x