Těhotenství po použití escapelle

Dobrý den, je mi 16 let, dne 6.6. jsem měla nechráněný pohl.styk a po 33h jsem si vzala tabletku PO Escapelle. Po 5 dnech se dostavilo slabé krvácení a postupně to přecházelo v hnědý výtok.. Po 4 dnech to ustalo.. Pobolívá a píchá mě občas v podbřišku, stále piji, pociťuji únavu... Měsíčky mám dostat až za týden.. Mohu být těhotná? Ještě mám jeden dotaz, když jsem ten pohl.styk měla cca týden po menstruaci, jsou to plodné dny? Děkuji..

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná byste být neměla, počkejte na menses a test udělejte za týden po měsíčkách, ikdyž je dostanete, jak máte. Ohledně plodných dnů - otěhotnět můžete i při menstruaci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: