Těhotenství po pozdním potratu

Dobrý den, v druhé polovině září jsem podstoupila ve 22. tt portat z důvodu vývojové vady plodu. 26.10. jsem dostala první menstruaci. Jak dlouho bychom podle vás měli čekat s dalším těhotenstívm. Názory lékařů se liší. Rádi bychom to s manželem zkusili co nejdříve, např. již po druhé menstruaci. Jsou tam nějaká větší rizika než kdybychmom čekali déle? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jako optimální bych viděl odstup 4-5 měsíců,od té neštastné události. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: