Těhotenství po sak

  • Dotaz od: Štěpánka
  • Publikováno: 17.6.2014
  • uLékaře.cz

Jsem 7 měsíců po operaci prasklé výdutě na mozku. Jsem bez komplikací, již 4. měsíc opět pracuji, cítím se dobře. S přítelem plínujeme miminko, je pro mne těhotenství velké riziko? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Záleží na dalších okolnostech, typu operačního výkonu, event. následcích apod. Odstup 1 roku od operace bych považovala za bezpečnou hranici.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: