Těhotenství po sterilizaci

Dobrý večer, mám již 4 děti narozené CS a udělenou sterilizaci.Mužů dalo by se ještě nějak abychom měli mimi? Přítel nemá své děti, ale touží po vlastním. Děkují R.

Odpověď odborníka:

Sterilizace je nevratný zákrok a kromě toho po 4 císařských řezech by gravidita byla více než riziková. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: