Těhotenství po užívání prokanazolu a klionu

Dobrý den pane doktore, na opakovanou kvasninkovou infekci jsem dnes dostala předepsáno 8 polykacích tablet Prokanazol, užívání 2-0-2 a 10 zaváděcích tablet Klion - D100. Až skončím léčbu, vychází mi hned začátek menstruace. Plánuji otěhotnění, mohu se snažit otěhotnět hned po proběhlé menstruaci nebo mám raději počkat až od dalšího měsíce kvůli důsledku vlivu léků? Děkuji za odpověď. S pozdravem

Odpověď odborníka:

Po menses klidně můžete otěhotnět příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: