Těhotenství po vniknutí žaludu do pochvy

dobry den, uj problem vam popisi asi takto. Je mi devatenáct a jsem panna. S přítelem jsme se mazlili a on mi vnikl do vchodu pouze zaludem. A to jen na pár vteřin. Bohužel jsem celý tento mesic od posledni menstruace, kterou jsem si jeste o tyden posouvala (neberu HA) měla velký stres, jak se skolou, tak po tomto incidentu celých asi 15-16 dní do zacatku menstruace. Menstruace mi vynechává už asi dva dny. Dnes jsou to dva dny. Spocitala jsem si proto, že dnes je to asi 18 dní od tohoto incidentu (nestrcil ho tam tesne pred vyvrcholebim. Udelala jsem si z ranni moci tehotesky test GS mamatest a ten vyšel negativní. Byla tam jen opravdu zretelna jedna fialová čárka že nejsem těhotná a dalsi den(dnes) jsem si delala druhy a vysel znovu negativní. Myslíte že bych i přesto mohla být těhotná? děkuji za odpoved....Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Otěhotnění popsaným mechanismem je sice možné, ale VELMI nepravděpodobné. Těhotenské testy ukazují těhotenství až několik, obvykle 5-7 dní po oplození. testy z krve u gynekologa nebo v nemocnici jsou citlivější.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: