Těhotenství po vysazení antikoncepce

Dobrý den,prosím vás chtěla bych se zeptat kdy tak dochází k otěhotnění po vysazení antikoncepce.brala sem Marvelon a je to 2 měsíce co jsem vysadila.poslední menstruaci jsem měla 20.6.byla krátce na dva dny,pak den pauza a pak zase na dva dny krvácení.nekouřím váhu mám průměrnou.rada bych věděla jak zvýšit šance,-poloha při sexu, jídelníček, někde sem četla ze schopnost reprodukce se vrací tak po 2 měsících po vysazení.děkuji Aneta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Aneto! Není vyloučeno otěhotnění ani měsíc po vysazení, ale raději se připravte na MNOHEM delší dobu, výjimkou není ani rok trvající čekání na přirozený (a plodný) cyklus. Tělo zvláště u letitých uživatelek zapomnělo na svůj vlastní cyklus. Šance na oplodnění zvýšíte zdravým životním stylem. Měřte bazální teplotu a souložte častěji v plodných dnech. Šance na oplizení zvyšuje Váš orgasmus, který pomáhá spermiím dostat se z pochvy do dělohy.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: