Těhotenství po vysazení ha

Dobrý den, Již dlouhou dobu užívám antikoncepci jeanine , které nyní vysazuji. Plánujeme s manželem miminko. Slyšela jsem, že první měsíc by žena měla odmenstrulovat a teprve pak se snažit o miminko. Je toto pravdivá informace? Je jistá souvislost s oparem a možným vývojem plodu? Od kamarádky jsem slyšela, že pokud žena před otěhotněním neměla opar, je zde riziko. Děkuji Vám za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o otěhotnění se můžete pokoušet ihned po vysazení antikoncepce, není třeba dělat žádné pauzy. Žádné riziko z toho, že jste neměla opar, zde určitě neplyne.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Těhotenství po vysazení HA | Od: Kateřina | 24.6.2014 19:24
Dobrý den,před 2 měsícema jsem vysadila HA
Bonadeu,minulý měsíc sem měla pohl. styk 1 před ms
a 5 den ms. Je možné že mohu být těhotná? Děkuji
reagovat
re:Těhotenství po vysazení HA | Od: uLekare.cz | 25.6.2014 10:08
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: