Těhotenství přes ha?

Dobrý den, 3 roky užívám HA Lindynette. Vždy užívám dvě platíčka po sobě. Poslední týden mne pobolíval a tlačil podbřišek, cítila jsem se jakoby nafouknutá. Začala jsem zvažovat těhotenství, udělala jsem si tedy test-negativní, druhý test jsem si udělala o 4 dny později (tedy předevčírem)-také negativní. Poslední pohlavní styk proběhl cca 2-3 týdny zpět. Teď se v pauze dostavila menstruace. V obvyklou dobu, ale po jednom dni je velmi slabá. Může jít o těhotenství nebo pouze stres? Pilulky jsem brala poctivě,žádné chyby si nejsem vědoma. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Těhotenství je nepravděpodbné, zopakujte test. Může se projevit stresová reakce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x