Těhotenství při antikoncepci

Dobrý den, prosím vás. Přibližně od července minulého roku jsem vysadila antikoncepci a připravovaly se na mateřství. Poslední menstruace byla 28.12-1.1. a styk byl 4.1 zpanikařila jsem a jeden prášek vzala. Dnes 24.1 stále čekám na menstruaci, kterou mívám cca po 3tydnech. Test jsem neprováděla. Panikařím znovu a zbytečně nebo po pilulce se již nic nestane? Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Jedna pilulka by neměla nic ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: