Těhotenství při antikoncepci

Dobrý den, chci se zeptat jestli jemožnost otěhotnět pokud jsem si zkrátila dobu braní antikoncepce (místo 21 dnůjsem brala jen 19) potom jsem si hned nechala 7 týdenní pauzu a zase začala antikoncepci normálně brát. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Možnost gravidity je v takovém případě zcela minimální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: