Těhotenství při antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat..beru 3 rokem antikoncepci a v půlce nedobraného platíčka jsem dostala menstruaci, stalo se mi to poprvé. Do toho mi zjistili, že mám mononukleozu,takže jsem brala i flavobion. S přítelem jsem měla pohlavní styk, je možné, že flavobion narušil účinek antikoncepce a já mohla otěhotnět? Nebo čím by mohlo být způsobeno takhle předčasně krvácení? Může to být třeba tou mononukleozou? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Flavobion ani mononukleóza nebudou na vině, pokud by se krvácení opakovalo i v dalších cyklech dalo by se uvažovat o změně praparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: