Tehotenství pri brani antikoncepce???

dobry den chtela bych se zeptat zda mohu otehotnet kdyz beru antikoncepci a mela jsem nechraneny styk prvni den kdy jsem nebrala prasky/pauza na mesicky/ a menstruaci jsem mela slabsi nez obvykle a kratsi a pak kdyz zacnu brat prasky tak jestli mohu ublizit diteti kdybych byla tehotna?predem vam dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

V týdnu, kdy se neberou pilulky a dostáváte menses jste chráněná stejně jako v období, kdy denně prášky berete. Takže pokud berete tabletky pravidelně, otěhotnět v tomto týdnu nemůžete. Pokud byste těhotná byla a užívala dále antikoncepci, má to vážná rizika pro plod.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: