Těhotenství při braní antikoncepce

Dobrý den, měla bych takový problém. Je mi 17 let. V pátek jsme s přítelem měli sex a poprvé bez kondomu. Beru hormonální antikoncepci, měla bych dotaz, kdyby se do mě třeba trochu udělal, mohla bych být těhotná ikdyž beru antikoncepci? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud užíváte antikoncepci pravidelně a nevynechala jste, pak jste před otěhotněním chráněna a není třeba si dělat obavy.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Otehotneni | Od: Lenka | 10.12.2015 03:37
Dobry den,mam dotaz beru natikoncepci triregol 21+7 a před ctyrma a dvomi tydny se pritel do me udelal a ted mam o 6 dni zpožděnou menstruaci,vzdy jsem ji mela pravidelnou max zpozdeni bylo dva dny a ted nic,udelala jsem test a vysel mi pozitivni.Mam stridave nalady,stres,precitlivelost psychicka,tlak v podbrisku,motani hlavy,unavnost. Muzete mi prosim Vas poradit co si mam myslet? Pokud ze jsem tehotna ani nwm jak to reknu priteli ,který to zatím neplanoval protože uz jedno dite ma s bývalou.
reagovat
re:Otehotneni | Od: uLékaře.cz | 11.12.2015 13:10
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: