Těhotenství při ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět při užívání HA. Menstruace se dostavila v pravidelném termínu, ale záhy po menstr. jsem začala mít problémy (zácpa, bolest hlavy, slinění...). Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud berete tablety HA pravidelně a bez vynechání, riziko otěhotnění je minimální. Pro jistotu si ale udělejte těhotenský test, koupíte v lékárně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: