Těhotenství při ha

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci, avšak v poslední době jsem strašně přecitlivělá, dokážu se rozbrečet kvůli malichernosti, také mám dost chutě, hlavně k večeru. Menstruaci jsem dostala, asi o den později než normálně, ale těhotenský test mi vyšel negativní. Chtěla jsem se zeptat, zda je nějaká šance, že bych mohla být těhotná? HA beru pravidelně, ovšem ne vždy v přesnou hodinu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodobností těhotná nejste. Pro jistotu test zopakujte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: