Těhotenství při orálním sexu

Dobrý den, přítel po mě vyžaduje každý den nejméně 2x denně orál penisu-abych mu ho vykouřila jak se říká.Já to mu dělám ráda, on mi to vždy oplatí. Ale bojím se velice, že se může stát, že při tom otěhotním.Občas totiž sperma mi vystříkne do pusy a já to polykám.Můžu otěhotnět prosím??Někde na internetu jsem četla takový článek, kde se toto myslím že v Americe stalo.Prosím je to pravda?? A ještě jsem se chtěla zeptat prosím, zda když každý den či obden mu ho kouřím zda můžu z toho dostat rakovinu?? Budu strašně moc ráda když mi odepíšete moc děkuji a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Při orálním styku ani neotěhotníte ani nedostanete rakovinu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: