Tehotenstvi pri roztrousene skleroze

Dobry den tak 5 let se snazim otehotnet antikoncepci neberu a nic pritel byl pred 2lety na vysetreni kvuli neplodnosti a je v poradku ja mam 5 let po konizaci delozniho cipku mam stale zanety mocovich cest a nasli me nake chlamidie coz pry bylo pred tema 5lety pricinou stalich zanetu gynekologie a urologie po konizaci mam z gynekologicke stranky klid ale pred2lety me nasli roztrousenou sklerozu pry tehotenstvi nevadi jsem pod kontrolou nale proc to stale nejde nikdo nevysvetli aspon 1dite bych si prala predem dekuji za odpoved Martina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kontaktujte přímo IVF /centrum pro umělé oplodnění/ centrum ve vašem regionu, kontakty najdete zde: nhttp://www.zenska-neplodnost.cz/reprodukcni-centra. Po 5 letech snažení e to víc než namístě, průměrně po 1 roce snažení by se již situace měla řešit /proč jste se nesvěřila vašemu gynekologovi?/. Nemusíte se zrovna podrobit oplodnění, ale velmi podrobně vás v centru vyšetří a zjistí, kde by byl problém a navrhnou vám řešení. Jistě ale by měl váš neurolog být informován ohledně těhotenství, pokud berete léky - měly by se upravit v dostatečném předstihu a podobně. Info o těhotenství a RS najdete zde: http://www.aktivnizivot.cz/vyhledavani/ . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: