Tehotenstvi pri sexu ve virivce

Dobry den, mel jsem s pritelkyni nechraneny sex ve virivce, bojime se ze by pritelkyne mohla byt tehotna... Mozna se to zda byt jako hloupy dotaz, ale da se otehotnet tzv. slzami lasky? Nedoslo k vyvrcholeni, jen se bojim.

Odpověď odborníka:

Zcela jistě tato možnost vyloučená není pokud nepřijdou menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Mentální retardace
Články: Mentální retardace
Inteligenční schopnosti...
Computerová Tomografie (CT) neboli „CéTéčko“
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: