Těhotenství při užívání antikoncepce foxinette

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda-li je možné, abych otěhotněla při užívání antikoncepce, ačkoliv jsem pilulky brala poctivě s maximálním zpožděním 3 hodiny. Menstruace se měla dostavit již před 2 dny, ale stále nic, takže mám trochu obavy.. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den,možné je všechno, ani antikoncepce není 100%spolehlivá. Udělejte si test, těhotenství to být nemusí, jen hormonální dysbalance.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: