Těhotenství při užívání hak

Beru antikoncepci bonadea a přes léto ji užívám bez přerušení. I přes užívání bez přestávky se mi dříve stávalo, že jsem začala trošku špinit, a tak jsem 7 dní prášky nebrala a po pauze je zase užívala. Poslední menstruaci jsem měla 26-30.6. Od té doby až do teď (10.8) jsem žádné příznaky blížící se menstruace nezaznamenala. S přítelem máme pohlavní styk bez ochrany a předtim nebyl žádný problém. Od srpna pociťuji, že se mi zvětšilo poprsí, mám hustý výtok, jsem více unavená..mohlo by to znamenat těhotenství? Jaká je pravděpodobnost? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud opravdu užíváte antikoncepci pravidelně, je možnost otěhotnění minimální.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x