Těhotenství, rh negativita a počet injekcí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: jsem Rh negativní, manžel Rh pozit., po prvním porodu (dítě Rh pozit.) mi nebyla podána žádná anti-D globulinová injekce; během tohoto prvního těhotenství jsem byla na amniocentéze a po ní injekci dostala. Teď jsem ve 30. týdnu druhého těhotenství, rovněž jsem byla na amc, injekci dostala. Mám obavu z toho, aby mé druhé dítě nebylo nemocné kvůli tomu, že jsem po 1.porodu injekci nedostala. stačí injekce po dvou amc, aby ochránily mé dítě před rozpadem krvinek? Velice děkuji, Helena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mělo by to stačit. Zeptejte se ještě svého ošetřujícího gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: