Tehotenstvi s antikomcepcí

Dobry deb, mam takovy dotaz, pritelkyne zacala brat antikoncepci ayreen 5ty den menstruace, po druhém prášku jske měli nechráněný styk. Potreboval bych vedet jake je procento otehotneni.. nevim zda to na to ma vliv ale slysel jsem ze pry kdyz casto piju alkohol tak by to nemelo byt nejak extremni.. predem moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Alkohol při dlouhodobém požívání snižuje plodnost, ale ne po jednorázovém požití. Gravidita není v tomto případě vyloučena- viz pokyn výrobce Začněte užívat přípravek Ayreen první den menstruačního cyklu, tj. první den periody. Je-li užívána správně, Ayreen poskytuje ochranu před početím od prvního dne užívání. Pokud začnete tablety brát mezi 2. a 5. dnem, měla byste používat po dobu 7 dnů užívání tablet ještě jinou bariérovou metodu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: