Těhotenství s ha

Dobrý den, zajímalo by mě jestli když otěhotním s hormonální antikoncepcí a nebudu vědět že jsem těhotná a budu ji brát dál, jestli to může ohrozit plod? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Užívání antikoncepce není důvod k přerušení gravidity a plod by neměl být poškozen. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: