Těhotenství s léky

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat - jsem ve 13. týdnu těhotenství. Bohužel mám vážné problémy s přítelem které se táhnou již přes měsíc. Prosím je možné v mém stavu užívat nějaké léky na uklidnění? Jsme stále ve stresu a strachu a nevím jak si jinak pomoci. Předem děkuji za odpověď! Jitka

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Po dokončeném 12. týdnu těhotenství je možné uvažovat o užívání nějakých léků. Přesto bych vzhledem k Vaší graviditě doporučoval léčbu spíše přírodní. Na trhu je teď například preparát Hypnox, která má složku na stres a spánek. Medikace ale samozřejmě Vaše problémy neřeší. Pokud by vše pokračovalo dále , doporučoval bych vše probrat s psychologem. Pokud byste chtěla nějakého na Olomoucku, s kterými jsme již spolupracovali, mohu zaslat kontakt.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: