Těhotenství v 41 letech

Dobry den chtela bych se zeptat bude mi v lednu 41let,jsem hubena(43kg) vypadam na 20-30let ale vek nezapru. Mam 3deti,18,13 a 4. A nyni jsem mozna tehotna(jeste nevim jsou to 3dny) a jsem rok po konizaci cipku. Myslite ze otehotnim na poprve kdyz mam mit za 10dni menstruaci a ze v poradku miminko donosim? Dekuji Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teď těhotensství ještě nelze potvrdit, počkal bych na ev. pozitivitu test u , otěhotnění v této době je již obtížné. Potvrdíůli se těhotenství , pak samozřejmě vzhledem k věku a konizaci bude rizikové., ale donosit při zachování určitého režimu, genetických testů , pravid. kontrl čípku. lze. MUdr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: