Těhotenství v šestineděli´

Zdravím, 19.4 jsem užila potratové tablety myfegyne - 27.4 jsem dostala silnější menstruaci. 3.5 & 4.5 probehnul opět rizikový sex( bohužel mi vypadnul antikoncepcni kroužek tudíž se sperma dostalo veškeré do me ) jak velké riziko je otěhotnět v šestinedělí? Jen mi je opět zle a cítím se slabá - bojím se , ze jsem opět těhotná. Děkuji Andrrea

Odpověď odborníka:

Není zaručeno že nemohlo dojít k ovulaci a tím není ani možno vyloučit graviditu pokud by menses nepřišly udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: