Tehotenstvi ve 42 letech

Dobry den, prosim o radu, je moznost a sance na uchyceni embrya ve 42 letech? Mam za sebou druhy nativni cyklus bez leku, v jedno vajicko ziskano 20mm, sliznice 8mm oplodneno. Druhy den zastaven vyvoj. Druhy nativ ziskano vajicko, oplodneno, transferovano bunecne, ale neuchytlo se. Nevim zda to zkouset dal v nativu a pridat leky, ale tam je problem, ze se tvori cysty a nebo jestli by mohlo byt reseni a malou nadeji darcovske embryo. Moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, paní Gabrielo, ve Vašem věku je kromě zisku vajíček problém hlavně v jejich genetickém stavu. Více než 80% embryí, která vzniknou, budou geneticky chybná a přestanou se vyvíjet. Proto bych volil raději cestu darovaných vajíček, zde je šance velmi vysoká. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: