Tehotenstvo a genitalny herpes

dbrý den,ja som vam uz pisala na tento problem moj,len sa chcem este uijstit ci som dobre porozumela vasej odpovedi. Cize ak nenastane vysyp pred porodom tak mozem kludne bez obav rodit normalne? nemusim sa bat ze babo nakazim? a ten herpesin teda brat od 36tt do konca porodu len neviem kolko tbl denne. a este teda ak uz som mala vysyp v III.trimestri tak nerozumiem preco kontaktovat potom pediatra,moze sa babo este aj teraz nakazit ked je brusku? prepacte ak mam taketo otazky,len sa velmi bojim a som malo informovana,pretoze mi informacie nema kto poskytnut a uz neviem na koho sa stym obratit. dakujem velmi pekne

Odpověď odborníka:

Více než jsem vám napsal vám sdělit nemohu,je to oficiální stanovissko české gynekologické společnosti jak postupovat v případě herpesu v 3 trimestru,nechte vše na Vašich lékařích

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dopřejte svým nohám odpočinek
Články: Dopřejte svým nohám odpočinek
Nohy jako ze železa...
Uzly ve štítné žláze
Články: Uzly ve štítné žláze
Uzly ve štítné žláze jsou...
Otrava organofosfáty
Články: Otrava organofosfáty
Nejčastější složkou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: