Tehotenstvo - mrsa zlaty stafylokok v hrdle

Dobry den, som tehotna asi 7 tyzdnov, este pred pocatim mi bol zisteny MRSA zlaty srafylokok v hrdle. Liecila som sa atb DALACIN C pocas 11 dni. Mam ist este na kontrolny vyter, ale az za 2 tyzdne. Velmi sa bojim o zdravie babatka, neviem ci je MRSA dolieceny. Viem, ze by som sa nemala stresovat, kvoli malemu, ale napriek tomu sa tomu neviem vyhnut. Co mozem robit? Moze cela situacia vyraznejsie ohrozit dietatko? Dakujem!

Odpověď odborníka:

Nález stafykoka v hrdle a přeléčeny antibiotiky by neměl graviditu nijak poškodit Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: