Těhotenstvý

Paní doktorko chtěla bych se zeptat minulý týden jsem byla u lékaře zda nejsem těhotná menstruaci jsem měla 12.8.2014 těhotenský test vyšel pozitivně ale slabě tak my udělal ultrazvuk a říkal že tam něco je že to vypadá na váček asi 4tt a že je velmi dobře uložen že si kluk dal záležet.Dnes jsem tam byla znovu že jsem mu musela říct že jestli jsem těhotná tak musím jít na miniinterupci zdůvodu rozchodu s přítelem tak mi pan doktor udělal ultrazvuk a nemohl to pořádně najít až po dlouhém hledání mi řek no to může být ono ani mi to na ultrazvuku neukázal.a když jsem se ho zeptala jak teda dlouho jsem těhotná tak mi řek že asi 5 neděl a začal mi vypisovat na miniinterupci žádanku na ktere je psané že děloha XAVFL prosáklá grav hebd 5. a poslal mě k obvodnímu na interni testy které dopadly dobře jen mi paní doktorka našla v moči zánět a předepsala mi antibiotika.ale nyní si nejsem jistá zda tedy jsem těhotná nebo ne když dnes ve mě hledal váček a když mi nedělal žádné testy z krve ani moči.A když jsem se zeptala sestřičky která mi říkala interní výsledky na Hcg tak mi říkala že oni to nemají že si to dělá gynekolog děkuji za radu

Odpověď odborníka:

V každém případě by těhotenství mělo být potvrzené. Buď UZ nebo krevním testem, testy z moči nejsou úplně optimální, pokud není vidět plodové vejce v děloze. Pokud budete těhotná, je to opravdu začátek, lze v nemocnici vyžádat potratovou pililku a nemusela byste na výkon. Je to šetrnější k organismu. Asi bych trvala na prokázání těhotenství...

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x