Těhotensví

Dobrý den...před týdnem jsme s přítelem měli sex a asi po 4 dbech jsem začla mít bílý lehce nažloutlý výtok a bolest v podbřišku spíše na pravé straně..těhotenský test mi vyšel negativní ale dočetla jsem se na internetu že některým ženám se dvě čárky objevují třeba i až ve třetím týdnu těhotenství..myslíte že jsem těhotná nebo mám jiný problém se kterým bych měla navštívit svého lékaře?děkuji

Odpověď odborníka:

Test je spolehlivý pokud je proveden v termínu kdy se měla dostavit menstruace. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: