Těhotentví

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná? V poslední době jsem měla několikrát změněnou antikoncepci, proto se obávám že bych mohla otěhotnět, avšak antikoncepci užívám několik let. Také jsem podstatně přibrala na váze a můj životní styl se nijak nezměnil. Mám bolesti břicha a trpím nárazovou nevolností. U lékaře jsem byla na preventivní prohlídce, ale na ní se těhotenství zřejmě nezjistí, že? Prosím poraďte....je možné že bych byla těhotná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den,v prvé řadě si udělejte těhotenský test.pokud byste byla těhotná více jak měsíc, lékař by to na ultrazvuku poznal.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: