Těhotesnství

Chci se zeptat jestli pri těhotenství při 2.měsíci cca. Jde normálně zastrčit břicho. Chápu je to naprosto blbý dotaz, ale jsme z toho uz cela pryc. Mentruaci jsem nedostala, ale dostavila se se spozdenim, ale měla jsem ji 2 dny v celku normální a trošičku me bolelo břicho, ale na třetí den jsem to skoro neměla a už jsem jenom spinila ještě asi 2 dny jen trošku. Když si zmačnu na břicho tak v něm jakože hřmí nevím, jak to popsat. Někdy i nejdu na velkou, jak kdy. Mám bílý výrok bez zápachu a je takový slizky.. pohl. Styk jsem neměla jsem ještě panna, a proto takový hloupý dotazy. Jenom jsme se s přítelem mazlili ani ke konečnému vyvrcholení nedošlo vždy to bylo nejméně přes trenkx a kalhotky ale je možný že by se z tak zvaných kapek lasky otehotnela jenom kdyby se náhodou prstem sáhla na posevni vchod nebo bych se přes kalhotky otrela navlehcenych trenek? Já jsi jsem vedoma, ze je to nepravdepodobny, ale prostě jsem v nesnázích... jaký na to máte názor vy? Bricho mám nafoukle, a proto me to desi... Omlouvam se i predem dekuji

Odpověď odborníka:

Možnost otěhotnění ve Vašem případě je minimální. Pokud jste nicméně i tak nervozní, není nic jednoduššího, než si udělat gravi test.
Co se týče pocitu nafouklého břicha, doporučuji upravit životosprávu, jíst často ,v menších porcích, zařadit do stravy vlákninu.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x