Těhotná ?

Dobrý den.Potřebuji mít jistotu.Poslední měsíc ( Listopad ) , jsem si zapomněla asi 7x vzít prášek (ANTI.),a menstruaci jsem dostala asi o 6 dnů dřív než jsem měla. Sex sem ale i přesto měla . Těd mám věčně pocit zvracení , únavy a mám věčně hlad. Tak jsem si udělala Mamatest jestli nejsem těhotná , ale test vyšel negativní a nevím z čeho jiného to tedy mohu mít. Poradila byste mi ? Předem děkuji Míša

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud tak často zapomínáte užívat antikoncepci, v podstatě se nemůžete na antikoncepční účinek spolehnout. Doporučila bych vám zopakovat těhotenský test. V případě vyloučení gravidity navštivte gastroenterologa.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: