Těhotná ?

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jesli je možné, že bych byla těhotná, když jsem si v prním týdnu braní antikoncepce zapoměla třetí den vzít prášek a vzala jsem si ho až za 14 hodin.Ráno jsem ale měla pohlavní styk a až potom jsem si prášek vzala.Tablety užívám už 2 roky.Můžu být těhotná?Za jak dlouho to můžu zjistit těhotenským testem?děkuji

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně těhotná nejste, ale doporučuji přestat užívat tablety, počkat na menstruaci a pokud by se neobjevila, tak za 4-6 týdnů od poslední menstruace si můžete udělat test na graviditu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: