Těhotná i přes dostavení ms?

Dobrý den, mohu být těhotná i když se dostavila MS jako vždy přesně ve čtvrtek? Byla dost slabá, ale trvala 6 dní. Párkrát se mi stalo, že jsem si několik pilulek vzala se zpožděním hodiny, max dvou, je to nějak ovlivněno? V této menstruační pauze jsem zvracela a měla vodnatý průjem. Bude to mít vliv na antikoncepční účinek? Už bych měla být zdravá, ale od včera mám pořád pocity hladu a dnes i mírné bolesti v podbřišku na pravé straně. Může to něco znamenat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste zvracela a měla průjem v období pauzy a zpoždění bylo v řádu jedné dvou hodin , dostavila se menses je gravidita více než nepravděpodobná, chcete li mít naprostou jistotu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x