Těhotná panna?

Dobrý den, chci se zeptat pokud mi můj přítel dal do pochvy jen špičku a přesto pár kapek mu ukáplo a já jsem ještě panna, je možné abych otěhotněla? Jo a dva dny předtím jsem dobrala antikoncepci. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud berete antikoncepci pravidelně, jste chráněná i v sedmidenní pauze na menstruaci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: