Těhotná přes antikoncepci

Dobrý den, poradte mi .... ještě se mi to nestalo.Beru antikoncepci Lunafem už 1 rok (předtim1 rok Azalii ) a od Pondělí jsem mela mit MS a vzdy ji dostavam 2 den a je uz 5 den a ja uplne minimum spinim, teď už skoro vůbec a mela jsem maximalne kousicek srazene krve. Tohle se mi jeste nestalo a beru pravidelne prasky. Žádné zdravotni potíže jsem při Azalii ani při Lunafemu neměla. Mohla bych byt tehotna ? Dekuju moc .

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání,gravidita je nepravděpodobná, chcete li mít naprostou jistotu udělejte si gravitest, který je positivní již 5 den po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x