Tekutina za bubínkem

Paní doktorko. Mám čtyřletou dcerku, sledovanou pro opožděný vývoj řeči. Byla jsem s ní i na orl, kde nám doporučili vyndat nosní mandli pro zvětšení. V nemocnici na předoop. vyšetření zjistili i tekutinu za bubínky a vpáčené bubínky. Pod narkózou vyndali jak mandli tak i píchli oba bubínky a následně tekutinu odsáli. Při kontrole bylo vše v pořádku. Teď jsem byla s malou na kontrole na foniartii,kde mi paní Dr. řekla, že neudělá audiologické vyš. z důvodu vpáčeného bubínku a tekutiny, a že by to chtělo nechat znova píchnout, což se mi nelíbilo, když to malou nebolí tak proč jí přidělávat bolest.Napsala mi kapky do nosu Avamys a že v srpnu uvidíme. Ale jak je možné že se jí to znovu vrací a z čeho? Jak to mám řešit?Opravdu je potřeba znova píchat ouško ikdyž jí nebolí?Nebo se to samo poddá? Děkuji za odpověď. Pikalová

Odpověď odborníka:

Toto je velmi specializovaná problematika a bude nejlepší poradit se u specialisty - ORL lékaře. Pokud nemá problémy a dobře slyší, neviděla bych píchání uší jako nezbytné. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x