Tělísko

Dobry den, mela jsem 2 roky zavedene nitrodelozni telisko Mirena. Rada bych otehotnela, tak jsem si telisko nechala vyjmout. Za jak dlouhou dobu po vyjmuti je mozne otehotnet? (az po prvnim "odmenstruovani"?) dekuji

Odpověď odborníka:

Určitě byste měla nechat proběhnou jeden normální menstruační cyklus.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: