Telisko

Dobry den chci se Vas zeptat jak je mozne ze mam 3 roky telisko Dana a ted mi vysel teh.test pozitivni.2 mesice jsem nemela menzes.Muze byt porod i normalni cestou?dekuji

Odpověď odborníka:

Bohužel někdy je otěhotnění i při použití tělíska možné, s porodem by neměl být problém.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: