Tělísko

Dobrý den, chtěla bych se také zeptat na MIRENU. Dnes mi ji zavedli, ptala jsem se paní doktorky, jestli můžu mít vůbec děti, když ji mám, samozřejmě myslím po vyjmutí. Odpověděla nějak takhle: ,,Ale ano". Tak nevím, co si mám pod tím představit, tak se ptám zde, můžu mít normálně v budoucnu děti?

Odpověď odborníka:

Samozřejmě,po vyjmutí Mirény můžete normálně otěhotnět nebude li jiná překážka,ale Mirena v žádném případě nebude příčinou.. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Petržel zahradní (Petroselinum hortense)
Články: Petržel zahradní (Petroselinum hortense)
Léčivé účinky petržele jsou...
Ischemická choroba dolních končetin
Články: Ischemická choroba dolních končetin
Ischemická choroba dolních...
Otrava hypnotiky
Články: Otrava hypnotiky
Hypnotika jsou léky, které...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Horečka k alergii nepatří!
Články: Horečka k alergii nepatří!
Mnoho projevů alergie je...
Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem
Články: Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem
Mezi sexuálně přenosné...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: