Tělísko

Dobrý den, již měsíc mám zavedené tělísko Mirena.Z důvodu stálého špinění bych ráda věděla zda je možné používat přírodní menstruační houbičky?K běžnému nošení i při sexu.Děkuji

Odpověď odborníka:

V prvních 6 měsících po zavedení k špinění může docházet menstruační houbičky můžete použít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: