Tělísko a otěhotnění

Mam dotaz ohledne nehormonalniho teliska a mozneho otehotneni.Telisko mam neco pres tri roky.Citim se jako tehotna.Citim nejake pohyby v brise uz delsi cas, ale posledni dobou cim dal vic.Ms byla normalne.Jen posledni byla neobvykle kratka. Test vysel negativni a za tyden jdu k MUDr.na kontrolu. Ale zajimalo by me jake jsou sance,ze by pripadne tehotenstvi probehlo v poradku a dite bylo zdrave. Ted by se mi to vyrazne nehodilo.

Odpověď odborníka:

Hanko,
pokud máte již 3 roky tělísko a pravidelně každý měsíc menstruaci, tak je současné těhotenství téměř vyloučené. Pokud jste tou MUDr. myslela vaší gynekoložku, tak tam určitě zajděte, udělá vám ultrazvuk a podívá se, jestli se tělísko třeba neposunulo či nějak nevzpříčilo.
Pokud se tělísko rozhodnete časem vyndat, tak za pár měsíců potom byste měla být schopna normálně otěhotnět.
S pozdravem, dr. Křehnáč

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x