Tělísko gynefix

Vážená pí doktorko, před měsícem jsem si nechala zavést tělísko Gynefix. Vše bez problémů, na začátku týdne jsem absolvovala prohlídku po menstruaci, zdali se tělísko usadilo a vše se zdá být v naprostém pořádku. Můj dotaz zní následovně. Po zavedení jsem do mesntruace nepravidělně špinila, velmi slabě. Nyní pár dní po periodě se špinění dostavilo opět. Pokud bych se vyjádřila laicky, během dne nemám problém, ve chvíli kdy na toaletě více "zatlačím", při velké potřebě, apod., ve výtoku se mi objeví načervenalé žilky. Myslíte si, že si tělísko stále snaží v děloze "usadit" , během pohlavního styku nemám žádný problém. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petro, taková intenzita krvácení neznačí žádný zdravotní problém, ani komplikace s usazením tělíska. Velice pravděpodobně dojde k rychlému ústupu i tohoto zcela drobného krvácení. Přeji hezký den i já Vám.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x